Публікація:
Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Пазичук, О. О.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Кваліфіковані спортсмени – стрільці з лука, фактичне харчування спортсменів, збалансованість харчування, режим харчування, добовий раціон харчування,енергетичні витрати.
Centralized and decentralized catering of qualified archers has been investigated. Energy expenditures of the athletes have been defined by means of time-keeping and tabular method, as well as chemical composition and calorific value of centralized catering dietary intake according to involute menu lists for 7 calendar days running have been described. It has been revealed that protein, fats, carbohydrates, vitamins and minerals contents, which enter the athlete’s body are either insufficient or overstocked.

Опис

Ключові слова

Кваліфіковані спортсмени – стрільці з лука, фактичне харчування спортсменів, збалансованість харчування, режим харчування, добовий раціон харчування, енергетичні витрати, qualified athletes-archers, actual nourishment of athletes, balanced nutrition, nutrition routine, daily food allowance, energy expenditure

Бібліографічний опис

Пазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2014. - Вип. 10 (51). - C. 91-95.

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By