Публікація: Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура
Вантажиться...
Дата
Автори
Бендерська, О.В.
Гаган, І.О.
Бессараб, О.С.
Шутюк, В.В.
Жеплінська, М.М.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
НТУУ "КПІ"
Анотація
Розкрито питання отримання сиропу інуліну з топінамбуру та приведена оцінка його стабільності в яблучному соку.
It is exposed question of receipt of syrup of inulin from the artichoke and the brought estimation over of his stability in apple juice.
It is exposed question of receipt of syrup of inulin from the artichoke and the brought estimation over of his stability in apple juice.
Опис
Ключові слова
топінамбур, інулін, екстракт, сироп, artichoke, inulin, extract, syrup
Бібліографічний опис
Бендерська, О.В. Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура /О.В. Бендерська, І.О. Гаган, О.С. Бессараб, В.В. Шутюк, М.М. Жеплінська //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. - К.: НТУУ "КПІ". - С. 129-130.
