Публікація: Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Гайовий, І. І.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова
Анотація
Опис
Ключові слова
практична підготовка, інтеграційні процеси науки, професійно-контекстні технології навчання, practical training, integration processes of science, vocational and contextual learning technologies
Бібліографічний опис
Гайовий, І. І. Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін / І. І. Гайовий // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 11. Соціологія. Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Управління: збірник наукових праць. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2008. - Вип. 8. - C. 28-33
