Публікація:
Трофологія

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна
Іщенко, Світлана Михайлівна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

НПУ імені М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Предметом вивчення навчальної дисципліни «Трофологія» є закономірності асиміляції життєво необхідних харчових речовин та їх властивості, розподіл і обмін між різними біологічними структурами та системами. Мета навчальної дисципліни полягає в оволодінні студентами теоретичних та практичних основ трофології, усвідомленні значення її для гармонійного розвитку суспільства, а також набуття знань щодо закономірностей живлення біоти в трофосфері та правильного харчування людини.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Трофологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/ Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізацій: Готельно-ресторанна справа. Харчові технології : Шифр за навчальним планом: СП07 / Розробники : Н. М. Зубар, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 15 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By