Публікація:
Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Борисюк, О. А.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам.
В статье раскрываются основные проблемы и особенности внедрения инноваций в деятельность предприятий ресторанного хозяйства; выделяются функциональные уровни инновационных циклов в определенных типах предприятий ресторанного хозяйства, задействованных в предоставлении услуг питания иностранным туристам.
In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, функції ресторанного господарства, тип підприємства ресторанного господарства, інновації, функціональні рівні інноваційних циклі, ресторанное хозяйство, функции ресторанного хозяйства, тип предприятия ресторанного хозяйства, инновации, функциональные уровни инновационных циклов, restaurant management, restaurant management function, type restaurant business, innovation, functional level of innovation cycles

Бібліографічний опис

Борисюк, О. А. Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства / О. А. Борисюк // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 4 : Географія і сучасність : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 33 . – С. 196-203.

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By