Публікація:
Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Бендерська, О.В.
Жеплінська, М.М.
Бессараб, О.С.
Копиленко, А.В.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

НТУУ "КПІ"

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.
In vitro studies necessary to determine the amount of lime , which was added to the juice of Jerusalem artichoke . An optimum lighting parameters extract of artichoke. At various modes of extracting inulin content identified in the extract. It allows you to soluble inulin powder with minimal impurities.

Опис

Ключові слова

освітлення, екстракт, топінамбур, вапняне молоко, інулін, lighting, extract, artichoke, lime milk, insulin

Бібліографічний опис

Бендерська, О.В. Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру /О.В. Бендерська, М.М. Жеплінська, О.С. Бессараб, А.В. Копиленко //Збірник тез доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання», 19-20 квітня 2015 р., Київ: НТУУ «КПІ». – 126-127 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By