Публікація: Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру
Вантажиться...
Дата
Автори
Бендерська, О.В.
Жеплінська, М.М.
Бессараб, О.С.
Копиленко, А.В.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
НТУУ "КПІ"
Анотація
В лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.
In vitro studies necessary to determine the amount of lime , which was added to the juice of Jerusalem artichoke . An optimum lighting parameters extract of artichoke. At various modes of extracting inulin content identified in the extract. It allows you to soluble inulin powder with minimal impurities.
In vitro studies necessary to determine the amount of lime , which was added to the juice of Jerusalem artichoke . An optimum lighting parameters extract of artichoke. At various modes of extracting inulin content identified in the extract. It allows you to soluble inulin powder with minimal impurities.
Опис
Ключові слова
освітлення, екстракт, топінамбур, вапняне молоко, інулін, lighting, extract, artichoke, lime milk, insulin
Бібліографічний опис
Бендерська, О.В. Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру /О.В. Бендерська, М.М. Жеплінська, О.С. Бессараб, А.В. Копиленко //Збірник тез доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання», 19-20 квітня 2015 р., Київ: НТУУ «КПІ». – 126-127 с.
