Публікація:
Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Іщенко, Світлана Михайлівна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

РВВ КДПУ ім. В. Винниченка

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Стаття присвячена вивченню структури та змісту фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій. Встановлено, що процес розвитку структури навчально-педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання неможливий без активного впровадження інноваційних компонентів (інноваційної діяльності), специфіка яких спрямована на виокремлення особливостей професійно-педагогічної діяльності педагога професійного навчання. Сучасне суспільство вимагає від майбутнього фахівця з харчових технологій, як трудового ресурсу, так і знань, умінь та навичок, які забезпечать стале функціонування та подальший розвиток країни у європейському вимірі. В статті науково обґрунтовано та проаналізовано структуру та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій в сучасних умовах, що забезпечує високу ефективність освітнього процесу.

Опис

Ключові слова

фахова підготовка, педагог професійного навчання, структура і зміст, харчові технології

Бібліографічний опис

Іщенко С. М. Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій / С. М. Іщенко // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти: збірник наук. статтей. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017.- Випуск 11. - Частина 3. - С. 104-106

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By