Публікація: Технологія продукції ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зубар Н. М. Технологія продукції ресторанного господарства : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта спеціальності 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Готельно-ресторанна справа") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 20 с.
