Публікація:
Технологія продукції ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зубар Н. М. Технологія продукції ресторанного господарства : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта спеціальності 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Готельно-ресторанна справа") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 20 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By