Публікація:
Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Владислав Юрійович

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Научный мир

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В статті представлено аналіз ринку харчових порошків з рослинної сировини та необхідність їх використання для покращення здоров’я людини. Вони можуть бути сировиною для кондитерських, хлібобулочних, молочних виробів, продуктів швидкого приготування, виробництва таблеток та гранул, трав’яних чаїв тощо.
В статье представлен анализ рынка пищевых порошков из растительного сырья и необходимость их использования для улучшения здоровья человека. Они могут быть сырьем для кондитерских, хлебобулочных, молочных изделий, продуктов быстрого приготовления, производства таблеток и гранул, травяных чаев и тому подобное.
The article presents the analysis of the market of food powders from vegetable raw materials and the need for their use to improve human health. They can be raw materials for confectionery, bakery, dairy products, fast food products, manufacture of tablets and granules, herbal teas and the like.

Опис

Ключові слова

харчовий компонент, функціональні рослинні порошки, продукти харчування, пищевой компонент, функциональные растительные порошки, продукты питания, food component, functional vegetable powders, food

Бібліографічний опис

Жеплінська, М.М. Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 87-90.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By