Публікація: Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі
Вантажиться...
Дата
Автори
Покась, Лілія
Гапон, Яна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Педагогічна преса
Анотація
Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії.
Опис
Ключові слова
позакласна робота, економічна географія, мотивація, пізнавальна активність
Бібліографічний опис
Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36.
