Публікація:
Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Покась, Лілія
Гапон, Яна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Педагогічна преса

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії.

Опис

Ключові слова

позакласна робота, економічна географія, мотивація, пізнавальна активність

Бібліографічний опис

Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By