Публікація:
Сучасні тенденції в підготовці конкурентоспроможного робітника для сфери автомобільного сервісу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Динько, В. А.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

НПУ імені М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті висвітлюються сучасні тенденції підготовки фахівців для сфери автосервісу з огляду на те, що сьогодні якість стала головною конкурентною перевагою не тільки у виробництві, а й в освіті. Основна увага акцентується на організаційно-педагогічних умовах підготовки висококваліфікованого слюсаря з ремонту автомобілів.
В статье освещаются современные тенденции подготовки специалистов для сферы автосервиса с учетом того, что сегодня качество стало главным конкурентным преимуществом не только на производстве, но и в образовании. Основное внимание акцентируется на организационно-педагогических условиях подготовки высококвалифицированного слесаря по ремонту автомобилей.
The article deals with modern tendency of professional preparation of workers for car repair service industry. Nowadays the qualifying level of the professional preparation has become the main advantage not only in industry but in education too. The organizational and pedagogical conditions of preparations of highly skilled workers of repair of motor transport equipment is in the centre of attention.

Опис

Ключові слова

якість освіти, робітничі кадри, навчання, автомобільний сервіс, качество образования, рабочие кадры, обучение, автомобильный сервис, quality of education, working shots, teaching, motor-car service

Бібліографічний опис

Динько, В. А. Сучасні тенденції в підготовці конкурентоспроможного робітника для сфери автомобільного сервісу / В. А. Динько // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 6. - С. 60-63.

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By