Публікація: Основи фізіології та гігієни харчування
Вантажиться...
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
Опис
12 с.
Ключові слова
Бібліографічний опис
Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с.
