Публікація:
Основи фізіології та гігієни харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

12 с.

Ключові слова

Бібліографічний опис

Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By