Публікація:
Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування»

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By