Публікація: Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
Вантажиться...
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Анотація
Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування»
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с.
