Публікація: Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Зубар, Н. М.
Волкова, А. А.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
У статті розкриваються проблеми формування професійної компетентності майбутніх
фахівців готельно-ресторанної справи.
In Article are reveals Problems of Formation Professional Competencies future specialists hotel- restaurant cases.
In Article are reveals Problems of Formation Professional Competencies future specialists hotel- restaurant cases.
Опис
Ключові слова
компетентність, випускник, фахівець готельно-ресторанної справи, роботодавець, європейська освіта, транс’європейська програма взаємообмінів, competence, graduate, specialist hotel and restaurant business, the employer, European education, TEN program interchange
Бібліографічний опис
Зубар Н. М. Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника / Н. М. Зубар, А. А. Волкова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 51. - C. 116-121.
