Публікація:
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

Автори

Зубар, Н. М.
Волкова, А. А.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті розкриваються проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.
In Article are reveals Problems of Formation Professional Competencies future specialists hotel- restaurant cases.

Опис

Ключові слова

компетентність, випускник, фахівець готельно-ресторанної справи, роботодавець, європейська освіта, транс’європейська програма взаємообмінів, competence, graduate, specialist hotel and restaurant business, the employer, European education, TEN program interchange

Бібліографічний опис

Зубар Н. М. Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника / Н. М. Зубар, А. А. Волкова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 51. - C. 116-121.

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By