Публікація:
Розробка стратегії розвитку харчової промисловості Вінницької області за умов членства України в СОТ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Маньгора, О.В.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Дана оцінка сучасному стану та визначено стратегічні напрямки розвитку харчової промисловості Вінницької області при участі в Світовій організації торгівлі (СОТ). Проаналізовано основні проблеми розвитку галузі Визначено, що розробка стратегії розвитку харчової промисловості регіону являється необхідною передумовою її успішної діяльності в даній міжнародній організації.
The modern state of industry was estimated and we have determined the strategic directions of food industry development in Vinnytsia region by participation in the World Trade Organization (WTO). The main problems of branch development have been analyzed. It has deen defined that strategy elaboration of food industry development in the region is a necessary pre-condition of its osuccessful activity in the said international organization.

Опис

Ключові слова

Світова організація торгівлі, харчова промисловість, стратегія, конкурентоспроможність, стратегія розвитку, експорт, імпорт, World Trade Organizatio, food industry, strategy, competitiveness, strategy development, export, import development

Бібліографічний опис

Маньгора О.В. Розробка стратегії розвитку харчової промисловості Вінницької області за умов членства України в СОТ / О.В. Маньгора // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 99-105

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By