Публікація:
Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Буткова, Ірина Віталіївна
Жеплінська, Марія Михайлівна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В тезах доповіді представлено аналітичні дослідження щодо харчових добавок, які використовуються в продуктах харчування і показано негативний вплив деяких добавок, а також зроболені висновки щодо можливості вживання продуктів харчування людьми
В тезисах доклада представлены аналитические исследования по пищевых добавок , используемых в продуктах питания и показано негативное влияние некоторых добавок , а также зроболени выводы относительно возможности применения продуктов питания людьми
In theses presented analytical studies on food additives used in foods and show the negative impact of certain additives and zroboleni conclusions about the possibilities of food people

Опис

Ключові слова

харчові добавки, технологія, організм, продукти харчування, пищевые добавки, тхнология, организм, продукты питания, nutritional supplements, technology, organism, food

Бібліографічний опис

Буткова, І.В. Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини /І.В. Буткова, М.М. Жеплінська //Матеріали звітно-наукової конференції студентів «Освіта і наука – 2016» . Збірник наукових праць. – К: НПУ імені М.П. Драгоманова, 2016. – С.387-388.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By