Публікація: Технологія функціональних харчових продуктів : програма
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Технологія функціональних харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (вільного вибору студентів) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Харчові технології : Шифр за навчальним планом ВВ1.1.05 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 17 с.
