Публікація:
Технологія функціональних харчових продуктів : програма

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Технологія функціональних харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (вільного вибору студентів) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Харчові технології : Шифр за навчальним планом ВВ1.1.05 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 17 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By