Публікація: Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру
Вантажиться...
Дата
Автори
Лазарів, Ігор Романович
Жеплінська, Марія Михайлівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
НУБіП України
Анотація
Робота присвячена отриманню нового виду пива з додаванням водно-спиртового настою з імбиру. Проведені лабораторні дослідження і отримані оптимальні кількості настою для гармонійних органолептичних показників та дотриманих фізико-хімічних показників готовою продукту.
The work is devoted to obtaining a new type of beer with the addition of water-alcohol infusion of ginger. Conducted laboratory tests and obtained the optimum number of infusions for harmonic organoleptic characteristics and correct physical and chemical indicators of the finished product.
Работа посвящена получению нового вида пива с добавлением водно-спиртового настоя из имбиря. Проведенные лабораторные исследования и полученные оптимальные количества настоя для гармоничных органолептических показателей и соблюденных физико-химических показателей готовой продукта.
The work is devoted to obtaining a new type of beer with the addition of water-alcohol infusion of ginger. Conducted laboratory tests and obtained the optimum number of infusions for harmonic organoleptic characteristics and correct physical and chemical indicators of the finished product.
Работа посвящена получению нового вида пива с добавлением водно-спиртового настоя из имбиря. Проведенные лабораторные исследования и полученные оптимальные количества настоя для гармоничных органолептических показателей и соблюденных физико-химических показателей готовой продукта.
Опис
Ключові слова
пиво, водно-спиртовий настій, імбир, екстракт, beer, water-alcohol extract, ginger, extract, пиво, водно-спиртовой настой, имбирь, экстракт
Бібліографічний опис
Лазарів І. Р. Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру / І. Р. Лазарів, М. М. Жеплінська // Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 307-308
