Публікація:
Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Лазарів, Ігор Романович
Жеплінська, Марія Михайлівна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

НУБіП України

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Робота присвячена отриманню нового виду пива з додаванням водно-спиртового настою з імбиру. Проведені лабораторні дослідження і отримані оптимальні кількості настою для гармонійних органолептичних показників та дотриманих фізико-хімічних показників готовою продукту.
The work is devoted to obtaining a new type of beer with the addition of water-alcohol infusion of ginger. Conducted laboratory tests and obtained the optimum number of infusions for harmonic organoleptic characteristics and correct physical and chemical indicators of the finished product.
Работа посвящена получению нового вида пива с добавлением водно-спиртового настоя из имбиря. Проведенные лабораторные исследования и полученные оптимальные количества настоя для гармоничных органолептических показателей и соблюденных физико-химических показателей готовой продукта.

Опис

Ключові слова

пиво, водно-спиртовий настій, імбир, екстракт, beer, water-alcohol extract, ginger, extract, пиво, водно-спиртовой настой, имбирь, экстракт

Бібліографічний опис

Лазарів І. Р. Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру / І. Р. Лазарів, М. М. Жеплінська // Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 307-308

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By