Публікація: Проектування харчових виробництв з основами САПР
Вантажиться...
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Федірко, Валентина Михайлівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зубар, Надія Миколаївна Проектування харчових виробництв з основами САПР : програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Харчові технології») / Н. М. Зубар, Н. М. Федірко, МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. -16 с.
