Публікація:
Проектування харчових виробництв з основами САПР

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна
Федірко, Валентина Михайлівна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зубар, Надія Миколаївна Проектування харчових виробництв з основами САПР : програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Харчові технології») / Н. М. Зубар, Н. М. Федірко, МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. -16 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By