Публікація: Біохімія і фізіологія харчування
Вантажиться...
Дата
Автори
Зубар, Надія Миколаївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зубар Н. М. Біохімія і фізіологія харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / Н. М. Зубар; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - Київ: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 11 с.
