Публікація:
Біохімія і фізіологія харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зубар Н. М. Біохімія і фізіологія харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / Н. М. Зубар; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - Київ: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 11 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By