Публікація:
Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Волошина, Наталія Олексіївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Львівський національний університет імені Івана Франка

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті викладені результати досліджень харчових продуктів рослинного походження з метою встановлення факту їх контамінації зоонозними збудниками паразитарних хвороб класичним еколого-паразитологічним методом та з використанням полімеразної ланцюгової реакції.
In the article the results of researches of food of plant origin with the purpose of exposure of their contaminated stuffs are expounded by the exciters of parasitosis of animals classic methods and method polymerase chain reaction.
В статье изложены результаты исследований продуктов питания растительного происхождения с целью выявления факта их контаминации зоонозными возбудителями паразитарных заболеваний с исспользоанием классического эколого-пазитологического метода и полимеразной цепной реакции.

Опис

Ключові слова

полімеразна ланцюгова реакція, гельмінти, продукти харчування, polymerase chain reaction, vermin, food, полимеразная цепная реакция, гельминты, продукты питания

Бібліографічний опис

Волошина Н.О. Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування / Н.О. Волошина // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. — 2012. — Вип. 59. — С. 186-190

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced