Публікація:
Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Жеплінська, Марія Михайлівна,
Бессараб, Олександр Семенович,
Петрук, Галина Миколаївна,
Лазарів, Ігор Романович

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В тезах доповіді представлено результати досліджень з комбінованого способу сушіння столових буряків та побудовані графіки кривих сушіння.
В тезисах доклада представлены результаты исследований по комбинированному способу сушки столовой свеклы и построены графики кривых сушки.
In the theses of the report presents the results of research on the combined method of drying beet and graphs drying curves.

Опис

Ключові слова

столові буряки, сушіння, комбінований спосіб сушіння, вологовміст, столовая свекла, сушение, комбинированный способ сушение, влагосодержание, table beet, drying, combined method of drying, moisture content

Бібліографічний опис

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2015. – 70 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By