Публікація: Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків
Вантажиться...
Дата
Автори
Жеплінська, Марія Михайлівна,
Бессараб, Олександр Семенович,
Петрук, Галина Миколаївна,
Лазарів, Ігор Романович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Анотація
В тезах доповіді представлено результати досліджень з комбінованого способу сушіння столових буряків та побудовані графіки кривих сушіння.
В тезисах доклада представлены результаты исследований по комбинированному способу сушки столовой свеклы и построены графики кривых сушки.
In the theses of the report presents the results of research on the combined method of drying beet and graphs drying curves.
В тезисах доклада представлены результаты исследований по комбинированному способу сушки столовой свеклы и построены графики кривых сушки.
In the theses of the report presents the results of research on the combined method of drying beet and graphs drying curves.
Опис
Ключові слова
столові буряки, сушіння, комбінований спосіб сушіння, вологовміст, столовая свекла, сушение, комбинированный способ сушение, влагосодержание, table beet, drying, combined method of drying, moisture content
Бібліографічний опис
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2015. – 70 с.
